Зроблено ще один крок до будівництва нового храму (ФОТО, ВІДЕО)

Зроблено ще один крок до будівництва нового храму (ФОТО, ВІДЕО)

Як "Нове місто + ТВ" уже повідомляло раніше, на одній з попередніх сесій Покровської міської ради депутати вирішили надати Українській православній церкві Київського патріархату земельну ділянку для будівництва храму Покрови Пресвятої Богородиці (http://novemisto.info/v-gorode-mozhet-poyavitsya-novyjj-khram/). Минулого тижня у будівництві храму було зроблено ще один важливий крок: на місці майбутньої церкви відбулося освячення хреста.

Ділянка, де планується побудувати храм, розташована у сквері між будівлею відділу реєстрації актів цивільного стану (РАЦС) та територією колишньої сьомої школи. Саме тут напередодні свята Покрови зібралися численні віруючі, щоб прийняти участь у церемонії освячення хреста.

зроблено ще один крок до будівництва нового храму (фото, відео) - изображение 1

Смотреть все фото (41 шт.) - Facebook

На цю значущу для православних нашого міста подію завітали священники із Дніпра, Нікополя, Марганцю та інших приходів Дніпропетровської єпархії. За дорученням єпископа Дніпровського і Криворізького Симеона богослужіння на місці майбутнього храму очолив канцлер Дніпропетровської єпархії протоієрей Віталій Лопушанський. Він подякував всім, хто допомагав зробити перші кроки до будівництва храму, та відзначив, що вони вже увійшли в історію.

зроблено ще один крок до будівництва нового храму (фото, відео) - изображение 2

Також представник єпархії передав архіпастирське благословення владики Симеона священнику з Покрова, настоятелю храму святителя Петра Могили отцю Івану Назарику на будівництво нової церкви.

зроблено ще один крок до будівництва нового храму (фото, відео) - изображение 3

Євген Січкаренко

Залишити коментар

Відправити