У мешканця Нікополя вилучили півтора кілограма пластиду та наркотики на 400 тисяч гривень

У мешканця Нікополя вилучили півтора кілограма пластиду та наркотики на 400 тисяч гривень

За даними поліції, підозрюваний відповідав за реалізацію наркотиків у Нікополі, Покрові та Марганці, а також проходить обвинуваченим у справі про умисне вбивство.

Як повідомляє Офіційний сайт Національної поліції, поліцейські управління протидії наркозлочинності та спецпризначенці КОРД у члена наркоугруповання вилучили наркотики вартістю близько 400 тис. гривень. Крім різних наркотичних речовин у мешканця Нікополя виявили саморобний вибуховий пристрій, патрони та порох.

Як встановили поліцейські,  зловмисник є членом організованого злочинного угрупування, яке займалося збутом наркотиків на території країни. Сам підозрюваний був відповідальним за реалізацію наркотичних речовин у містах Нікополь, Марганець та Покров. Крім цього, він проходить обвинуваченим у справі про умисне вбивство.

14 червня під час санкціонованого обшуку за місцем фактичного мешкання 34-річного чоловіка поліцейські вилучили 300 г метамфетаміну, 20 кущів конопель, електронні ваги та 20 тис. гривень, отриманих від збуту наркотиків. Також чоловік зберігав саморобний вибуховий пристрій у пластиковому кейсі, до складу якого входили граната РГД-5, півтора кілограма пластиду, три електродетонатори та металеві болти. Крім цього, у будинку поліцейські виявили затвор до гвинтівки Мосіна, півкілограма пороху та майже 200 патронів.

Всі вилучені предмети направлені на експертизу. За її результатами чоловіку повідомлять про підозру за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України (посів або вирощування снотворного маку чи конопель).

Проводяться заходи для встановлення інших учасників злочинного угрупування та всіх фактів злочинної діяльності зловмисника. Слідчі дії тривають.

у мешканця нікополя вилучили півтора кілограма пластиду та наркотики на 400 тисяч гривень - зображення 1

у мешканця нікополя вилучили півтора кілограма пластиду та наркотики на 400 тисяч гривень - зображення 2

у мешканця нікополя вилучили півтора кілограма пластиду та наркотики на 400 тисяч гривень - зображення 3

у мешканця нікополя вилучили півтора кілограма пластиду та наркотики на 400 тисяч гривень - зображення 4

Залишити коментар

Відправити