"Спортивні бабусі" розширюють географію проекту

"Спортивні бабусі" розширюють географію проекту

Далеко не всі поважні покровчани готові розпрощатися з активним способом життя. Обмежитися лише хатніми справами та телевізором — це не про справжніх життєлюбів. Для них - цікаве спілкування, фізична активність, нові знання та вміння. У Покрові про це літні люди можуть не лише мріяти, а й відкривати для себе.

Опанувати те, на що раніше не вистачало часу, розкрити свій творчий потенціал допоможуть в Університеті ІІІ віку, що діє при територіальному центрі обслуговування. А інвестувати у здоров'я та довголіття можна разом з волонтерським проектом "Спортивні бабусі". І там, і там з радістю підтримають кожного, хто готовий до якісних змін у своєму житті.

спортивні бабусі розширюють географію проекту - изображение 1

Аби суботні спортивні ранки стали ще доступнішими для молодих душею покровчан, оздоровча команда "Спортивних бабусь" вирішила розширити географію занять. Тепер фізкультурниць запрошують не лише до центрального парку, де вони займаються вже третій рік, а й у дендропарк. До зеленої зони, що вздовж бульвару Шевченка, буде близько діставатися поважним мешканців 35-го та 36-го мікрорайонів. Минулого тижня там пройшло перше заняття, до якого приєдналося 43 прихильники здорового способу життя. Надалі місця проведення будуть чергуватися. Наступної суботи фізкультурниць чекають о 7-й ранку в парку ім. Б. Мозолевського.

спортивні бабусі розширюють географію проекту - изображение 2

Вік неможливо уповільнити, але є простий спосіб покращити свій життєвий тонус та відчути радість життя. Треба просто зважитися на перший крок.

спортивні бабусі розширюють географію проекту - изображение 3

Прес-служба міського голови

Залишити коментар

Відправити