Обговорення закриття шкіл на депутатській коміссії (ВІДЕО)

Обговорення закриття шкіл на депутатській коміссії (ВІДЕО)

Шановні покровчани, олександрівці та чортомличани! 20.06.2018 року о 16-00 в приміщенні Покровської міської ради відбулося засідання комісії з питань соціального захисту та охорони здоров’я, освіти, культури та спорту, у справах молоді,яка розглядала питання що до повного закриття КЗ Чортомлицької НСЗШ та питання що до Олексанрівської НСЗШ, яку місцева влада запланувала перепрофілювати в заклад танцюльок,співів,шахмат та таке інше замість отримання базової освіти дітями мешканців селища Олександрівки.

На засіданні були присутні міський голова Шаповал О.М., представники міської влади, депутати міської ради,члени ініциативної групи селища Олександрівка та селища Чортомлик. Було проведено слухання представників місьвиконкому щодо закриття КЗ Чортомлицька НСЗШ та Олексанрівська НСЗШ з наступныим її перепрофілюванням в позашкільний заклад, та представників притилежної сторони.

На засіданні з різкою критикою, та в захист шкіл виступив депутат міської ради від партії "ВІДРОДЖЕННЯ" комерційний директор ПАТ "Покровський ГЗК" Міщенко Дмитро Володимирович. Під час голосування за закриття двох шкіл виступила депутат від партії "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ" Ігнатюк Тат'яна Марківна. Проти закриття проголосували депутати міської ради від партії "ВО Батьківщина", голова осередку партії та комісії з питань соціального захисту та охорони здоров’я, освіти, культури та спорту, у справах молоді Гончаренко Юлія Олексіївна, депутат від ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "УКРАЇНСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ - УКРОП"Шипота Сергій Миколайович. та депутат, який вніс вагомий вклад в відстоювання прав учнів Чортомлицької та Олександрівської НСЗШ від партії "ВІДРОДЖЕННЯ", комерційний директор ПАТ "Покровський ГЗК" Міщенко Дмитро Володимирович.

обговорення закриття шкіл на депутатській коміссії (відео) - изображение 1

обговорення закриття шкіл на депутатській коміссії (відео) - изображение 2

обговорення закриття шкіл на депутатській коміссії (відео) - изображение 3

Цікаво, що стосовно КЗ Олександрівська НСЗШ міським головою Шаповалом О.М. винесено лише одна пропозиція про його перепрофілювання. А звернення-вимогу, яку ми подали в міськвиконком ще 11.06.2018р. навіть не зачитана. Влада повністю ігнорує думку жителів селища Олександрівка. Все дійство можна передивитися на відео, яке викладено в youtube. Коментарі зайві. Все сказано в відеоматеріалі.

Автор: Сергій Литвинов 

Відео з Ютуб-канала автора

Залишити коментар

Відправити