Загальногромадське свято мови у Токівській загальноосвітній школі Грушівської ОТГ (ФОТО)

Загальногромадське свято мови у Токівській загальноосвітній школі Грушівської ОТГ (ФОТО)

На початку квітня у нашій школі Грушівської громади в Токівському Будинку культури пройшло свято "Україна в нас єдина, її мова солов’їна".

Захід проведений з метою виховання любові до рідної мови, скарбів поетичного слова, виховання у школярів людяності, гуманізму у стосунках, поваги до людей.

загальногромадське свято мови у токівській загальноосвітній школі грушівської отг (фото) - изображение 1

Смотреть все фото (37 шт.) - Facebook

Організаторами свята був творчий колектив Токівської ЗШ І-ІІІ ступенів на чолі з учителем української мови та літератури Савченко Н.В. Захід проведено в новому цікавому форматі у вигляді "Ток- шоу ". Святково вбрані, з квітами, завітали на свято гості з Червонотоківської та Грушівської шкіл.

Збірні команди хлопців "Козаків" та дівчат "Віночків" з радістю приймали участь в конкурсах: "Дивоглядки", "Шифрувальник", "Вгадай мелодію", "Хто я?", "Склади слово", "Фразеологізми" та інші.

загальногромадське свято мови у токівській загальноосвітній школі грушівської отг (фото) - изображение 2

Між конкурсами учні всієї громади розважали глядачів творчими виступами. До підготовки свята також долучились вчителі: Нагорна Ю.О., Ананьєва А.С., Федоренко Т.В., Кирпа Т.О., Радченко О.В., Панченко Ю.І., Кривоконь О.І., Гужва Т.В., Петухова С.М., Кодріна Н.В., Зибенкова Л.М., Чергинець Н.В., Гаврюк З.В.

Захід завершився оригінальним ,патріотичним танцем вчителів нашої школи під пісню " Українська вишиванка" у виконанні учениці 10 класу Чернеги Надії.

загальногромадське свято мови у токівській загальноосвітній школі грушівської отг (фото) - изображение 3

Наприкінці свята усіх частували смачним борщем, варениками, галушками, пампушками та пиріжками з вишнями та сиром.

Дуже добре, що наше загально-громадське свято викликало лише море теплих емоцій.

Цей день об`єднав дітей , вчителів, батьків і показав високий прояв почуття патріотизму, любові до рідної мови та своєї Батьківщини.

Творчий колектив Токівської ЗШ
Грушівської ОТГ

Залишити коментар

Відправити