З 1 вересня для жителів Дніпропетровщини змінюються реквізити для оплати за електроенергію

З 1 вересня для жителів Дніпропетровщини змінюються реквізити для оплати за електроенергію

Постачальник YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») з вересня прийматиме платежі за новими банківськими реквізитами «Укргазбанку». У компанії розповіли, на що слід звернути увагу споживачам.

Нові реквізити будуть вказані у платіжках за серпень, які надійдуть у вересні, а також розміщені на сайті постачальника.

Зміна реквізитів відбудеться автоматично у сервісах YASNO: Особистому кабінеті, мобільному застосунку, viber-боті та на сайті. Також реквізити будуть оновлені в інтернет-банкінгах (Приват24, ПУМБ-online та ін.), платіжних сервісах (EasyPay, Portmone, iPay тощо) та терміналах IBox. Тому, якщо клієнти сплачують рахунки через ці канали, вносити нові дані та змінювати налаштування - не потрібно.

Проте, якщо клієнт при оплаті вручну вносить дані отримувача коштів (МФО, ЄДРПОУ, IBAN) або має шаблони, які були сформовані у такий спосіб раніше, потрібно змінити реквізити.  

Банківські установи проінформовані про зміни при прийомі платежів за електроенергію. Однак, сплачуючи у відділеннях банків чи Укрпошти, варто нагадати, щоб оператор зазначив нові дані, обов’язково зберегти чек та впевнитись у правильності реквізитів. 

«Після 1 вересня клієнтам слід бути уважними та перевіряти, аби оплата за електроенергію відбувалася за реквізитами «Укргазбанку», а не «Ощадбанку». Ми потурбувалися, щоб зміни відбулися комфортно для клієнтів та не потребували додаткових дій з їх сторони. Аби оплата пройшла вдало та гарантовано без помилок, рекомендуємо користуватися онлайн-сервісами YASNO, де реквізити оновляться автоматично, а усі платежі проходять без комісії», - сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Залишити коментар

Відправити