Юні бійці з Покрова вдало виступили на престижних змаганнях

Юні бійці з Покрова вдало виступили на престижних змаганнях

Спортсмени нашого міста переможно закінчують 2018 рік. Минулого тижня відзначились представники спортивних єдиноборств– карате та хортингу.

За інформацією офіційної сторінки ДЮСШ ім. Д. Дідіка в Фейсбук, у Запоріжжі відбувся Кубок Східної України з карате. Юні каратисти тренера Михайла Фролова впевнено дебютували у цих змаганнях.

Олена Проша стала абсолютною чемпіонкою серед дівчат 9-11 років у розділах "індивідуальне ката" та "богу-будо". Також вона у команді з Антоном Дормідонтовим та Олександром Кирпою здобула золоту нагороду у розділі "групове ката".

Дебютант змагань шестирічний Євген Кошель став абсолютним лідером у розділі "індивідуальне ката", у складі команди разом з Богданом Забутним та Олегом Шикулою посів друге місце у "командному ката".

Олег Шикула, також дебютант змагань, здобув "срібло" у двобої в "богу-будо". Семирічний Богдан Забутний, що також приймав участь у змаганнях вперше, здобув дві бронзові нагороди у розділах "індивідуальне ката", "куміте".

Олександр Кирпа здобув дві бронзи в "індивідуальному ката" та "богу-будо" та дві золоті медалі в "командному ката" та командному "куміте".

юні бійці з покрова вдало виступили на престижних змаганнях - изображение 1

А тренер спортивного клубу"Спарта 2008" Тарас Міщенко повідомив, що 15-16 грудня в Черкасах пройшов Кубок України з хортингу (нагадаємо,це національний український вид спортивних єдиноборств). В цих представницьких змаганнях приймали участь 350 спортсменів з 14 областей України! Однак, незважаючи на такий високий рівень конкуренції, бійці з Покрова вже традиційно продемонстрували високі результати. В їх активі – 10 перших, 6 – других, та 5 третіх місць.

юні бійці з покрова вдало виступили на престижних змаганнях - изображение 2

Вітаємо спортсменів та тренерів з успішними виступами, що в черговий раз прославили наше місто далеко за його межами!

Залишити коментар

Відправити