Юлія Тимошенко провела селекторну нараду з партійним активом

Юлія Тимошенко провела селекторну нараду з партійним активом

31 січня 2020 року лідер політичної партії ВО "Батьківщина" Юлія Володимирівна Тимошенко провела селекторну нараду з партійним активом всіх областей України. У тому числі були присутні представники Нікопольської та Покровської партійних організацій.

Були підведені підсумки грудневих виборів в ОТГ, проведено детальний аналіз досягнутих показників по різних регіонах країни. Юлія Володимирівна зазначила, що в даний час "Батьківщина" знаходиться на підйомі, і цей тренд треба обов'язково зберегти. У 2020 році мають відбутися вибори до місцевих рад і до них треба почати готуватися вже зараз.

Лідер партії розповіла учасникам селекторної наради про економічну ситуацію в країні, про роботу фракції "Батьківщини" у Верховній Раді України. Юлія Володимирівна підкреслила опозиційний характер діяльності народних депутатів, при цьому окреслила основні напрямки з роботи:

- не допустити прийняття Закону про продаж землі с\г призначення;

- не допустити прийняття нового Трудового кодексу;

- домогтися внесення зміни в ряд законодавчих актів України, в тому числі в Виборчий кодекс:

- не допустити продажу або передачі в управління ряду стратегічних підприємств і галузей української економіки: вокзалів, залізниці, газотранспортної системи, оборонних підприємств та ін.

Ю.В.Тимошенко поставила кілька організаційних завдань, основними з яких є зміцнення якісного складу партії, підбір кандидатів в депутати всіх рівнів і щільна інформаційна робота з громадянами.
"Батьківщина" продовжує свою статутну діяльність на благо всіх жителів України.

Олександра Сотула
заступник голови по роботі з депутатами всіх рівнів та громадськими організаціями,

в.о. голови Дніпропетровської обласної організації ВО "Батьківщина"

Залишити коментар

Відправити