«Веселі старти»

«Веселі старти»

Футбол - це не тільки місце, де можна добре і весело провести час, виплеснути енергію, але і той куточок світу, де нашим вихованцям завжди буде комфортно. Ми – педагоги намагаємося для своїх вихованців бути найліпшими друзями і дарувати їм тільки радість і незабутні моменти. Так, 08.06.2018 року у КДНЗ № 22 "Усмішка" відбулися "Веселі старти" з елементами футболу, під час яких діти продемонстрували свої вміння і навички.

«веселі старти» - изображение 1

Свято розпочалося з параду юних футболістів й урочистого підняття прапору "Веселих стартів". Від кожних команд прозвучали креативні девізи, які вміло налаштували дітей на позитивну гру. Під веселу музику розпочалося чарівне дійство. Малюки залюбки виконували поставлені перед ними завдання, розгадували загадки, долали перешкоди. З дітьми проводились естафети: "М’яч по прямій", "Ведення м’яча між орієнтирами", "Спритний воротар", "М’яч у колі".

«веселі старти» - изображение 2

Спортивні свята – це, перш за все, рух. В процесі гри діти постійно в русі і завдяки цьому створюється міцний фундамент, для здорового життя. Тож, сьогодні юні футболісти КДНЗ № 22 показали справжню майстерність, високий рівень фізичної підготовки: спритність, чітку координацію рухів, баланс і тактичне мислення на полі. І за свою старанність, у якості нагороди кожен отримав медалі. Та, безумовно, найголовнішим було те, що всі учасники отримали позитивні емоції, які є запорукою гарного настрою.

«веселі старти» - изображение 3

Джерело: Сайт Управління освіти виконавчого комітету Покровської міської ради

Залишити коментар

Відправити