В YASNO розповіли, чи треба під час війни передавати показання електролічильника

В YASNO розповіли, чи треба під час війни передавати показання електролічильника

Постачальник YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») рекомендує мешканцям області щомісяця повідомляти показання лічильника. Своєчасна передача даних енергокомпанії необхідна для точності нарахувань.

Показання електролічильника за березень жителям Дніпропетровщини слід передати з 30 березня до 2 квітня. Під час воєнного стану найзручніше зробити це дистанційно:

·       через Особистий кабінет;

·       за допомогою Viber-бота YASNO-online;

·       у формі передачі показань на сайті (без реєстрації);

·       в особистих повідомленнях сторінки YASNO в у Facebook;

·       за номерами контакт-центру (056/067/050/093) 770 11 55.

«Показання лічильника потрібно передавати і тим жителям, що залишаються в області, і тим, хто виїхав і не використовує електроенергію (за можливості). На основі переданих показань оператор системи розподілу розраховує обсяг споживання. Після цього YASNO здійснює нарахування, застосовуючи діючий тариф. Якщо енергокомпанії не отримують показання лічильника, то розрахунки будуть виконані на основі даних про середньодобове споживання», — відзначив директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

На період воєнного стану YASNO не завжди гарантує доставку паперових рахунків. Сплатити за електроенергію можна через відділення банків або онлайн-сервіси.   

YASNO закликає жителів Дніпропетровщини за можливості сплачувати за спожиту електроенергію. Кожен внесок важливий для підтримки енергетичного фронту України.

Прес-служба YASNO
у Дніпропетровській області

Залишити коментар

Відправити