Учень шостої школи став призером обласної олімпіади з історії

Учень шостої школи став призером обласної олімпіади з історії

Вихованці загальноосвітніх закладів Покрова продовжують брати участь в обласних етапах предметних олімпіад. І хоча змагатися доводиться з найсильнішими учнями Дніпропетровщини, покровчани демонструють високий рівень знань і заслужено здобувають призові місця.

Нещодавно ми розповідали, що одинадцятикласники загальноосвітнього ліцею Дар’я Косенко і Артур Коваленко, а також десятикласниця НВК№2 Марія Чмихал посіли треті місця в обласній олімпіаді з англійської мови. І ось нові досягнення наших школярів.

19 січня у м. Дніпро відбувся ІІІ етап олімпіади з історії. Учень 11 класу загальноосвітньої школи № 6 Дмитро Коркін здобув "бронзу" у цій навчальній дисципліні. До олімпіади хлопця готувала досвідчений педагог Анна Пастух.

Поповнити комплект інтелектуальних нагород для Покрова невдовзі може й учениця 9 класу ліцею Єлизавета Черниш.

учень шостої школи став призером обласної олімпіади з історії - изображение 1

Минулими вихідними дівчина успішно пройшла І тур третього етапу олімпіади з математики. За його результатами покровчанку (до олімпіади її готує вчитель Тетяна Фабіянчик) запрошено до ІІ туру, який відбудеться 26 січня. Відзначимо, що Єлизавета вже має досвід змагань на обласному рівні. Минулого року вона виборола срібну нагороду обласної олімпіади з української мови.

Прес-служба міського голови

Залишити коментар

Відправити