У ШКОЛЯРІВ ЗАВЕРШИВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

У ШКОЛЯРІВ  ЗАВЕРШИВСЯ НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Сьогодні для Покрова та старостинського округу день, коли у сяйві дитячих усмішок та різнобарв’ї весняних квітів повинен лунати останній шкільний дзвінок. Але через вторгнення російських окупантів одне з найочікуваніших свят проходить в умовах воєнного часу, в онлайн-режимі, під звуки сирен. Навіть за таких умов цей день огорнутий теплотою та щирістю, яку дарують дітям батьки, вчителі і вся велика громада міста, яка вірить у Перемогу й адресує дітям лише найкращі побажання.

-Минає 2021-2022 н.р., він був складним, але не менш значущим . «Останній дзвоник »… найжаданіший для дітей та найважливіший для їх батьків, що  сповіщає про завершення ще одного важливого етапу, початок нового життєвого шляху для випускників. – зазначає начальник управління освіти Ольга Матвєєва, - Незважаючи на навчання в онлайн-умовах, здобувачі освіти впевнено оволодівали новими знаннями та , як результат, мають численні досягнення. Пишаємося нашими дітьми!

Навчальний рік 2021-2022 закінчили 3984 учні. Високі досягнення у навчанні показали   260 учнів. 34 учні з числа внутрішньо-переміщених осіб долучилися до освітнього процесу.

Цьогоріч зі школою попрощається  173 одинадцятикласників, з низ 3 випускника-переселенці ставлять крапку в багаторічному навчальному шкільному  марафоні. За результатами навчання 14 випускників  мають Золоту медаль «За високі досягнення у навчанні» та 4 -  Срібну медаль «За досягнення у навчанні».

352 учні 9- х класів отримають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти та більшість з них продовжать навчання у школі, з відзнакою базову школу закінчили 20 учнів. 

Важливий етап і для 380 першокласників.

Останній день навчального року школярі Покрова разом з друзями та вчителями згадували рік, котрий попри війну і пандемію, залишив приємні спогади. Сьогодні підводили підсумок року, який був наповнений здобутками і перемогами. Школярі Покрова були першими у інтелектуальних змаганнях та спортивних, займали призові місця у творчих конкурсах всіх рівнів. Разом зі своїми викладачами та наставниками вони брали освітні висоти і місто пишалося ними.

Ще один рік завершено і ми віримо, що наступний розпочнеться у мирі, задля цього наші Захисники та Захисниці віддають своє життя – за майбутнє наших дітей у незалежній та вільній Україні.

Прес-служба міського голови

Офіційний сайт Покровської міської ради
Залишити коментар

Відправити