У Покрові з'явився "Клуб молодих мам"

У Покрові з'явився "Клуб молодих мам"

Відділ молоді та спорту виконкому продовжує впроваджувати нові форми роботи, які дозволяють покровчанам розширити свої горизонти, знайти щось нове і цікаве.

у покрові зявився клуб молодих мам - изображение 1

Минулої п'ятниці у центральному парку відбулася перша зустріч в рамках проекту "Клуб молодих мам". 14 молодих батьків разом зі своїми дітьми відгукнулися на таку пропозицію. Захід проходив у дружній та невимушеній атмосфері, учасники зручно розмістилися на зеленому газоні парку, обговорюючи теми, що так хвилюють молодих мам і татусів, що теж не оминули увагою таку подію.

у покрові зявився клуб молодих мам - изображение 2

Темою першої розмови стало оздоровлення. Для батьків організували майстер-клас з дитячого оздоровчого масажу, який провів член Молодіжної ради міста Артур Бабкін. Артур має фахову освіту, а головне – він тато, котрий на практиці знає, що значить для малечі правильний догляд та комплекс спеціальних вправ.

у покрові зявився клуб молодих мам - изображение 3

Учасники зустрічі засвоювали знання з теорії і практики, що на думку батьків, надзвичайно важливо. Для закріплення навичок всім подарували буклети, підготовлені відділом молоді та спорту. Що книга теж має лікувальний ефект, розповідали фахівці центральної міської бібліотеки, які продемонстрували примірники видань, що можуть бути корисними молодим батькам, у тому числі й книги з дитячої психології.

у покрові зявився клуб молодих мам - изображение 4

Дебютна зустріч учасників "Клубу молодих мам" пройшла вдало, а її учасники не приховували свого задоволення. Як відзначають у відділі молоді та спорту, подібні заходи продовжуватимуться, вони охоплюватимуть різноманітні напрямки, цікаві молодим батькам.

у покрові зявився клуб молодих мам - изображение 5
у покрові зявився клуб молодих мам - изображение 6

Прес-служба міського голови

Залишити коментар

Відправити