У ПОКРОВІ ВЕСНЯНИЙ БЛАГОУСТРІЙ

У ПОКРОВІ ВЕСНЯНИЙ БЛАГОУСТРІЙ

В умовах воєнного стану покровчани стабільно отримують необхідні комунальні послуги. Попри те, що у комунальників додалось роботи і вони перейшли на посилений режим, вони продовжують добросовісно дбати про комфорт мешканців та чистоту територій громади.

Як і за мирним календарем, нинішній березень присвячений прибиранню територій. Працівники “Благоустрою” прибирають парки, сквери, пішохідні зони, а “Універсал-сервісу” - прибудинкові території.

Аби продовжувати надавати якісні комунальні послуги, підприємствам потрібні кошти. Не лише на енергоресурси та розхідні матеріали, а передусім на зарплату працівникам, які в цей непростий час залишаються на місцях і забезпечують стабільну життєдіяльність міста.

Зменшення надходжень комунальних платежів від населення на сьогодні є болючою проблемою. Тому, будь ласка, не ігноруйте сплату за комунальні послуги, якщо у вас для цього немає вагомої причини.

Давайте підтримаємо працівників комунальних служб та подбаємо про подальше безперебійне функціонування підприємств-надавачів компослуг.

Прес-служб міського голови

у покрові весняний благоустрій - зображення 1

у покрові весняний благоустрій - зображення 2

у покрові весняний благоустрій - зображення 3

у покрові весняний благоустрій - зображення 4

Офіційний сайт Покровської міської ради
Залишити коментар

Відправити