У Покрові стартував футбольний сезон (ВІДЕО)

У Покрові стартував футбольний сезон (ВІДЕО)

2 липня у першому матчі за Кубок профкому гірничозбагачувального комбінату зустрілися збірні команди цехів І та ІІ груп.

До складу команд увійшли кращі спортсмени комбінату, немало серед гравців було і футболістів покровського «Авангарду». Кольори І групи захищали працівники служби безпеки, АТЦ, ЗДЦ та ЧЗФ. Вони виступали у білих футболках. У жовтій формі Їм опонували представники Олександрівського та Запорізького кар’єрів, а також управління. 

Матч пройшов у скороченому форматі – на пів поля та з таймами по пів години. Незважаючи на товариський статус матчу та спекотну погоду, боротьба на полі точилася не на жарт. у А сюжет гри порадував справжньою футбольною драматургією. 

Перша половина матчу не рясніла небезпечними моментами. Команди випробовували одна одну на міцність, намагаючись знайти шлях до воріт суперника. А от вже після перерви почали застосовувати отримані знання. 

Спочатку Дмитро Кужелюк вивів уперед команду ІІ групи – 0:1. Однак перевагу вони утримували недовго – Андрій Алілуєнко зрівняв рахунок – 1:1. А далі Владислав Ємець потужним дальнім ударом взагалі вивів І групу вперед – 2:1. 

Коли до завершення матчу залишалися лічені хвилини, «жовті» згаяли 100-відсоткову нагоду зрівняти рахунок. Здавалося, футбольна фортуна сьогодні на боці гравців у білій формі… Але завдяки голу Віктора Карпелайнена ледве не на останніх секундах, основний час завершився в нічию – 2:2.

Відповідно до регламенту турніру, у такому випадку переможець гри визначається в серії післяматчевих пенальті. Завдяки «сейву» голкіпера «Авангарду» Даниїла Лутая перемогу у «футбольній лотереї» святкувала збірна І групи. 

Однак однієї перемоги недостатньо для того, щоб вибороти Кубок профкому. Тож наступними вихідними турнір продовжиться. 

Євген Січкаренко

Відео автора, фото автора та Яни Новицької

у покрові стартував футбольний сезон (відео) - зображення 1

у покрові стартував футбольний сезон (відео) - зображення 2

у покрові стартував футбольний сезон (відео) - зображення 3

у покрові стартував футбольний сезон (відео) - зображення 4

Залишити коментар

Відправити