У Покрові поліцейські затримали збувача наркотиків

У Покрові поліцейські затримали збувача наркотиків

65 сліп-пакетів з марихуаною та гранату Ф1 зберігав у власній оселі 28-річний місцевий мешканець.

Санкціонований судом обшук відбувся 23 березня, в рамках відкритого кримінального провадження, відкритого за ч.3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Під час обшуку в оселі чоловіка оперативники Покрову виявили сліп-пакети з «канабісом», більше ніж десять тисяч гривень, а також гранату Ф1 з запалом до неї. Поліцейські встановили, що наркотичні речовини чоловік зберігав з метою подальшого збуту на території міста. 

Все вилучене направлено на дослідження. Чоловіка затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою. Відомо, що зловмисник раніше вже притягувався до відповідальності за збут наркотиків. 

у покрові поліцейські затримали збувача наркотиків - зображення 1

24 березня слідчим за погодженням із окружною прокуратурою затриманому оголошено підозру за ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Також за даним фактом слідчі здійснюють досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області 
за матеріалами Нікопольського РУП

Офіційний сайт Національної поліції
Залишити коментар

Відправити