Сплатити за світло від YASNO можна карткою «єПідтримка»

Сплатити за світло від YASNO можна карткою «єПідтримка»

Витратити кошти з картки «єПідтримка» віднедавна можна і на сплату комунальних послуг. Постачальник YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») розповідає своїм клієнтам, як скористатися такою можливістю та сплатити рахунки за електроенергію у зручний спосіб.  

Отримати від держави 1000 грн можуть ті українці, які пройшли повний курс вакцинації, а 6500 грн допомоги – підприємці та наймані працівники з Києва, Дніпропетровської та Донецької та інших областей, де ведуться активні бойові дії. Послуга «єПідтримка» працює виключно в мобільному застосунку «Дія». Завантажити «Дію» можна в Google Play та App Store. Отримати допомогу від держави можна, обравши в застосунку «Дія» пункти: «Послуги» - «єПідтримка» - «Отримати допомогу».

Оскільки уряд скасував усі обмеження на використання коштів програми «єПідтримка», то їх можна спрямувати і на оплату комунальних послуг.

Щоб розрахуватися картою «єПідтримка» за електроенергію дистанційно, клієнтам YASNO необхідно:

  1. Обрати один зі зручних онлайн-сервісів – Особистий кабінет YASNO, Viber-бот YASNO-online, або інтернет-банкінг чи платіжні сервіси;
  2. Вказати суму до сплати;
  3. Ввести реквізити карти «єПідтримка»;
  4. Підтвердити платіж.

«Сьогодні важливо здійснювати оплату за комунальні послуги, щоб  забезпечувати стабільну роботу енергосистеми. Ми звертаємось до усіх клієнтів, які продовжують працювати і мають можливість, з проханням оплачувати за спожиту електроенергію. Це можна зробити, скориставшись карткою «єПідтримка», адже знято усі обмеження щодо використання коштів з цієї картки. Внести платіж можна через онлайн-сервіси YASNO або онлайн-банкінг свого банку. Ми продовжуємо виконувати свою роботу і забезпечувати електропостачання. Сьогодні оплата клієнтів є важливим внеском кожного у захист енергетичного фронту. Разом ми сильніші», – сказав директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

Прес-служба YASNO
у Дніпропетровській області

Залишити коментар

Відправити