Співробітники ДСНС навчають молоде покоління правилам пожежної безпеки

Співробітники ДСНС навчають молоде покоління правилам пожежної безпеки

28 квітня в рамках проведення тижня БЖД в закладах освіти співробітники Орджонікідзевського МВ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу з вихованцями дитячого навчального закладу художньо-естетичного спрямування №5 "Червона шапочка".

Навчити дітей основам безпеки життєдіяльності - одне з пріоритетних завдань рятувальників, адже навички безпечної поведінки формуються в людини змалку. Тож під час зустрічі з старшими групами дитячого закладу фахівці ДСНС навчали малюків в ігровій формі як необхідно діяти в різних життєвих ситуаціях, наводили приклади небезпеки та роз’яснювали правильні дії дітей. Попереджали, що гра з сірниками дуже небезпечна і вивчили з хлопцями та дівчатками номери телефонів екстрених служб. Також рятівники провели бесіду з керівництвом дошкільного закладу, під час якої вручили інформаційні листівки для оновлення куточка БЖД, надали рекомендації щодо евакуації дітей з закладу у випадку пожежі та всебічну методичну і консультаційну допомогу в питаннях пожежної безпеки.

Як зазначила завідуюча дитячим садком, присутність людей у погонах під час проведення тижня БЖД дуже важлива, бо це дозволяє дітям краще запам’ятати необхідні правила безпеки життєдіяльності та сприйняти важливу інформацію від фахівців у цій галузі.

співробітники дснс навчають молоде покоління правилам пожежної безпеки - изображение 1

співробітники дснс навчають молоде покоління правилам пожежної безпеки - изображение 2

співробітники дснс навчають молоде покоління правилам пожежної безпеки - изображение 3

співробітники дснс навчають молоде покоління правилам пожежної безпеки - изображение 4

співробітники дснс навчають молоде покоління правилам пожежної безпеки - изображение 5

Залишити коментар

Відправити