СЬОГОДНІ СТАРТУЮТЬ БЕЗКОШТОВНІ ВЕБІНАРИ З ПІДГОТОВКИ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУВАННЯ

СЬОГОДНІ СТАРТУЮТЬ БЕЗКОШТОВНІ ВЕБІНАРИ З ПІДГОТОВКИ ДО НАЦІОНАЛЬНОГО МУЛЬТИПРЕДМЕТНОГО ТЕСТУВАННЯ

Попри військову агресію рф, в Україні відбудеться вступна кампанія і діти зможуть навчатися у закладах вищої освіти. Для цього запроваджено новий формат державної атестації і замість традиційного ЗНО  цьогорічні випускники проходитимуть НМТ (національний мультипредметний тест). До його складу входитимуть завдання з історії України, української мови, математики. Оцінювання відбуватиметься у комп'ютерному форматі.

За даними міського управління освіти, пройти його мають намір 173 випускники закладів загальної середньої освіти нашої громади, враховуючи внутрішньо переміщених осіб. Усього в Україні до участі у національному мультипредметному тесті зареєструвалося понад 400 тисяч  абітурієнтів.

Щоб учасники мали змогу краще підготуватися, на платформі  https://ilearn.org.ua/ громадська спілка Освіторія та ЮНІСЕФ запустили безкоштовні вебінари. Перше заняття відбудеться сьогодні, о 17.00.

Учасники вебінарів зможуть дізнатися про деталі вступної кампанії 2022 року, аспекти підготовки та складання НМТ. Також ознайомитися з виконанням тестових завдань, порадами досвідчених експертів щодо розподілу часу під час складання тесту та інше.

На платформі можна попрактуватися виконувати короткі тематичні тести.

З розкладом вебінарів можна ознайомитись за посиланням https://ilearn.org.ua/page/schedule.

Прес-служба міського голови

Офіційний сайт Покровської міської ради
Залишити коментар

Відправити