«Слуга народу»: прес-конференція партії

«Слуга народу»: прес-конференція партії

27 травня відбулася прес-конференція, присвячена початку виборчої кампанії. Зокрема, йшлося про ідеологію партії "Слуга народу", формування виборчих списків та відбір кандидатів у депутати, а також про шляхи та ідеї діджиталізації передвиборчої кампанії.

Команду представляли прес-секретар партії "Слуга народу" Тетяна Циба, голова партії Дмитро Разумков, керівник виборчого штабу партії Олександр Корнієнко та керівник діджитал-напряму партії Михайло Федоров.

Під час конференції було анонсовано дати з’їздів партії та деталі відбору кандидатів у списки та на мажоритарні округи.

За словами Дмитра Разумкова, ціннісний портрет кандидата від партії "Слуга народу" на вигляд приблизно такий: це високоморальна людина з глибокими принципами та бажанням і можливостями чути та реалізовувати ті завдання, які йому ставитиме українське суспільство.

"Наш кандидат — це передусім людина порядна, яка вміє слухати і розуміти проблеми людей. Він патріот, здатний працювати в команді, має лідерські здібності та інтелектуальні якості, він відкритий, вихований та сучасний. Бажано з управлінським досвідом і точно — з реальними досягненнями в тій сфері, якою він займається. Для нас немає пріоритетів з профілю діяльності чи фаху кандидата — він повинен мати здібність розбиратися в різних питаннях і швидко навчатися. Ось таких людей ми маємо намір привести у владу, щоб перезавантажити політикум і досягти кардинальних змін у країні", — наголосив новообраний голова партії.

Олександр Корнієнко, у свою чергу, презентував три етапи перевірки кандидатів:

— документальна перевірка спеціалістів з безпеки щодо минулого кандидата та його зв'язків;

— перевірка доброчесності;

— фахова кадрова оцінка.

До слова, третій етап перевірки здійснюватимуть міжнародні HR-компанії. Ба більше — що стосується списку, буде четвертий рівень перевірки. З того часу, як список буде опублікований, виборці зможуть висловити свої думки щодо конкретного кандидата. І якщо вони проти — аргументувати і навести факти. Ті, відносно кого буде наведена правдива інформація, що компрометує його, будуть викреслені зі списку — на це закон відводить місяць.

Серед анонсованих подій Олександр Корнієнко виділив з'їзд партії "Слуга народу", який відбудеться 8 червня. Там буде затверджено:

— список кандидатів по багатомандатному округу;

— список кандидатів від партії по 199 мажоритарних округах;

— програма та ідеологічні засади партії.

Михайло Федоров анонсував презентацію сайту партії, де, власне, і зможуть залишити заявки потенційні кандидати. У заявках кандидати мають розписати свої біографічні дані та досвід і запропонувати концепції законопроектів, прийняття яких він домагатиметься у Верховній Раді. Також керівник діджитал-напрямку представив фірмовий стиль партії, зокрема логотип і тло майбутньої агітаційної продукції.

З моменту перемоги Володимира Зеленського на президентських виборах з'явилося безліч людей, які нібито від Зеленського ходять, пропонують свою "допомогу", розміщують свої плакати з логотипами Зе!команди. Тож презентація партійного бренду та логотипу є своєрідним фільтром для розуміння "хто є хто" та виявлення самозванців.

На завершення варто відзначити, що партія "Слуга народу" планує повністю змінити чинну систему у Верховній Раді та запровадити новий етап комунікації влади та народу. Відновити довіру населення до законодавчої гілки влади можна лише добросовісною роботою та чітким виконанням своїх безпосередніх обов'язків. До чого, власне, ми і йдемо.

Джерело: Офіційний сайт Володимира Зеленського

Залишити коментар

Відправити