Рятувальники закликали громадян бути більш уважними в опалювальний період

Рятувальники закликали громадян бути більш уважними в опалювальний період

Під час експлуатації нагрівальних приладів більшість громадян не замислюється над питанням власної безпеки. Використовують саморобні або несертифіковані нагрівальні прилади, які можуть стати причиною не лише виникнення пожежі але й загибелі людей. З метою недопущення таких випадків 6 грудня співробітники Покровського МВ ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області закликали громадян бути більш уважними та пильними при обігріву власних помешкань, не допускати експлуатацію несправних приладів опалення, слідкувати за власною безпекою та безпекою своїх дітей.

рятувальники закликали громадян бути більш уважними в опалювальний період - изображение 1

В ході спілкування рятувальники роз’яснили основні правила пожежної безпеки в побуті, під час експлуатації опалювальних електричних та газових приладів. Батькам нагадали, що в дітей з дитинства формуються навички безпечної поведінки. От же їх безпека залежить від правильного виховання та свідомого ставлення до правил пожежної безпеки. Також рятувальники зазначили, що не можна залишати малих дітей самих без нагляду, тримати подалі від дітей сірники та запальнички.

По завершенню розмови фахівці ДСНС вручали інформаційні листівки та нагадували що в разі виникнення пожежі необхідно одразу телефонувати до служби порятунку 101. Подібні заходи проводяться для зменшення кількості пожеж у побуті, зазначають рятувальники, а коли люди знають як діяти в небезпечних ситуаціях, вони зможе врятувати не лише своє життя, а й прийти на допомогу іншим.

рятувальники закликали громадян бути більш уважними в опалювальний період - изображение 2

Джерело: http://dp.dsns.gov.ua/

Залишити коментар

Відправити