«ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» запрошує містян на стадіон "Авангард"

«ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК» запрошує містян на стадіон "Авангард"

З 18 квітня вхід до спортивної споруди відкритий для усіх бажаючих. Про це повідомляє група АТ "Покровський ГЗК" у мережі Fаcebook. 

"Позаду половина весни та 52 дні військового стану в Україні. Кожен з нас по-різному переживає ці важкі часи, але ми точно робимо все, від нас залежне, щоб наблизити Перемогу. Допомагаємо армії, займаємось волонтерством, працюємо, підтримуємо економіку, рідних, близьких, один одного. Всі ці справи робимо, віддаючи всю свою енергію, щирість та любов, тому що ми – єдина нація, віддана своїй державі, і по-іншому просто не можемо.

Упевнена, що після майже двох місяців війни та невпинної боротьби, багатьом притаманна психологічна виснаженість, бо не вистачає позитивних подій, новин, вражень, життя направлене тільки в одне русло. І вихід з цього є – продовжувати жити і обов'язково знаходити час на улюблені справи, відволікатись від важкої буденності.

Один із чудових способів відволіктись, поспілкуватись з друзями – зайнятись спортом, фізичними вправами. Тим більше вже зовсім скоро – літо, яке потребує краси та стрункості. Для цього адміністрація та профспілковий комітет нашого комбінату запрошують всіх бажаючих на стадіон “Авангард”. З 18-го квітня центральний вхід спортивного комплексу буде відкрито для відвідувачів з 6.00 до 19.00. Бігові доріжки, запасне футбольне поле та тенісний корт чекають на Вас.

Давайте зміцнювати наше тіло та дух, займаючись фізичними вправами. Тим більше, саме цей спосіб емоційного розвантаження рекомендують абсолютно всі психологи. Фізична активність допомагає запобігти депресії та розвіяти тривожність. А ще – це класний варіант для спілкування у колі однодумців. Тож, підіймаймо настрій, відновлюємо психічний стан та впевненість для подальших ПЕРЕМОЖНИХ справ!" - йдеться у повідомленні.

АТ «ПОКРОВСЬКИЙ ГЗК»
Залишити коментар

Відправити