Підсумки 16 травня у Дніпропетровській області: досягнення спортсменів, допомога захисникам та успіхи на Херсонському напрямку

Підсумки 16 травня у Дніпропетровській області: досягнення спортсменів, допомога захисникам та успіхи на Херсонському напрямку

Інформація від керівництва області, районів та громад про стан справ на Дніпропетровщині, у  Нікопольському та Криворізькому районах наприкінці вісімдесят другої доби героїчного спротиву українського народу повномасштабній російській агресії.  

Україна - перша на Дефлімпійських іграх. Вперше в історії

У нас 138 медалей. Майже третина з них приїде до Дніпропетровщини - 19 золотих, 10 срібних та 12 бронзових, повідомив 16 травня начальник військової адміністрації Дніпропетровщини Валентин Резніченко.

«Наші спортсмени вибороли нагороди у кульовій стрільбі, легкій атлетиці, плаванні, карате, тхеквондо, дзюдо, баскетболі.

Найкращий здобуток регіону за 30 років…

Дякую за крутий результат…

Перемагаємо на різних фронтах…» - написав він.

Також, за словами Валентина Резніченка, сьогодні приїхала нова партія касок та бронежилетів для наших військових.

«Дякую за допомогу Techiia Foundation та її керівнику Олегу Кроту. Продовжуємо працювати на перемогу», - написав він.

День на Дніпропетровщині минув без «прильотів» і без обстрілів

Ситуація в області  зараз стабільна і контрольована, повідомив увечері 16 травня голова Дніпропетровської обларади Микола Лукашук.

«Вся критична інфраструктура області працює в штатному режимі. А вся область працює на Перемогу України», - написав він.

Наші захисники завдають ворогу болісних ударів

У Кривому Розі ситуація повністю контролюється ЗСУ та Військовою адміністрацією. Оперативна обстановка у регіоні залишається без істотних змін, повідомив увечері 16 травня начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.

За його словами, орки продовжують обстріл мирних населених пунктів на лінії зіткнення в Херсонській області.

«Наші відповідають гідно – у районі населеного пункту Давидів Брід знищено ворожий польовий склад боєприпасів», - написав Олександр Вілкул.

Також у Кривому Розі, навіть у непростих прифронтових умовах, дедалі більше оживає об'єктів бізнесу.

«Дякую кожному підприємцю, хто зберігає робочі місця та зарплати людям», - сказав Вілкул.

У Криворізькому районі - без обстрілів

День у районі минув спокійно, без надзвичайних ситуацій, жоден населений пункт обстріляний не був, сказав увечері 16 травня начальник районної військової адміністрації Євген Ситниченко. Ситуація повністю контролюється Збройними силами України.

Крім того, за словами посадовця, сьогодні район отримав багато різноманітної гуманітарної допомоги, яка стане у пригоді і мирним мешканцям, і нашим захисникам.  

У Нікопольському районі день минув без надзвичайних ситуацій

Бойових дій, техніки та живої сили окупантів на території немає, написав  увечері 16 травня начальник районної військової адміністрації Євген Євтушенко.

«ЗСУ продовжують робити смерть ворогам на Херсонському напрямку. Інколи досить гучно. Звертаю вашу увагу - почуте відбувається за межами району. В небі наші», - додав він.

У Нікополі все спокійно

інфраструктура та комунальні служби Нікополя продовжують роботу в штатному режимі, сказав міський голова Олександр Саюк увечері 16 травня.

«Завдяки нашим військовим в межах доріг біля Нікополя та району російських військ немає. Тому бажаю вам гарного вечора та спокійної ночі, але якщо ви чуєте сирену потрібно обов’язково прийняти всі необхідні заходи безпеки», - зауважив посадовець.

Залишити коментар

Відправити