Олександра Сотула зустрілася з мешканцями Придніпровського (ВІДЕО)

Олександра Сотула зустрілася з мешканцями Придніпровського (ВІДЕО)

6 липня кандидат у народні депутати України по 35 виборчому округу від партії "Батьківщина" Олександра Сотула провела зустріч з жителями села Придніпровське Нікопольського району.

Під час зустрічі, що відбулася поблизу місцевого Будинку культури, Олександра Сотула ознайомила мешканців Придніпровського зі своєю передвиборчою програмою, розповіла про конкретні плани партії "Батьківщина" та її лідера Юлії Тимошенко щодо подальшої розбудови України.

олександра сотула зустрілася з мешканцями придніпровського (відео) - изображение 1

Кандидат відповіла на численні запитання місцевих мешканців, розповіла про свій життєвий та трудовий шлях, благодійну діяльність. Олександра Сотула зазначила, що хоч у політиці вона – нова людина, але має підтримку потужної команди ВО "Батьківщина".

олександра сотула зустрілася з мешканцями придніпровського (відео) - изображение 2

Люди охоче ділилися з кандидатом бідами та турботами, шукаючи допомоги та підтримки. Олександра Сотула запевнила мешканців Придніпровського, що вони можуть звертатися зі своїми проблемами до громадської приймальні ВО "Батьківщина" за адресою: місто Нікополь, вулиця Трубченко, 6.

олександра сотула зустрілася з мешканцями придніпровського (відео) - изображение 3
олександра сотула зустрілася з мешканцями придніпровського (відео) - изображение 4

"Люди розповіли мені про свої проблеми. Хочу відмітити, що вони у всіх майже однакові: це високі тарифи, низькі пенсії, маленька заробітна платня, проблеми з субсидіями, незадовільне медичне обслуговування, – сказала Олександра Сотула. – Всі ці питання мають вирішуватись на державному рівні. Ними переймалася наш лідер Юлія Тимошенко, яка разом з фахівцями створила програму "Нового курсу" розвитку країни. Вважаю, що саме Юлія Тимошенко буде ефективним прем’єр-міністром. А для цього їй потрібна підтримка сильної команди партії "Батьківщина" у Верховній Раді. Я йду у депутати від партії "Батьківщина" і прошу вас підтримати мене на виборах".

Залишити коментар

Відправити