Олександра Сотула привітала однопартійців з річницею заснування ВО «Батьківщина»

Олександра Сотула привітала однопартійців з річницею заснування ВО «Батьківщина»

Цього липня виповнюється 21 рік з дня офіційного заснування Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Голова Нікопольської міської організації «Батьківщини», заступник голови Дніпропетровської обласної парторганізації Олександра Сотула провела урочисте зібрання, присвячене цій знаменній даті.

На зустріч запросили членів бюро, ветеранів партії, а також однопартійців з сусіднього Покрова на чолі з головою Покровської міської парторганізації Володимиром Новицьким.

Відкриваючи зібрання, Олександра Сотула зазначила, що «Батьківщина» – унікальна для України політична сила. І не лише через тривалий час існування, але й тому, що протягом цих двох десятиліть партія дотримувалась єдиної ідеології, спрямованої на досягнення соціальної справедливості та захист прав широких верств українського народу.

олександра сотула привітала однопартійців з річницею заснування во «батьківщина» - зображення 1

На честь свята ветерани Нікопольської парторганізації, люди, які ще з початку 2000-х років, попри всі проблеми та негаразди, залишалися вірними «Батьківщині», отримали відзнаки лідера партії Юлії Тимошенко, а також грамоти і подяки голови Дніпропетровської обласної організації ВО «Батьківщина» Антоніни Ульяхіної. Як зауважила Олександра Сотула, незважаючи на рішуче оновлення Нікопольської парторганізації, що відбулося останнім часом, ті партійці, які віддали «Батьківщині» довгі роки життя, боролися і відстоювали інтереси своєї країни, свого міста, завжди залишатимуться її надійною опорою.

олександра сотула привітала однопартійців з річницею заснування во «батьківщина» - зображення 2

Під час зустрічі партійці-ветерани згадували яскраві моменти з тривалої та насиченої історії місцевої парторганізації, а також знайомилися з представниками молоді, які лише нещодавно отримали партійні квитки та вже встигли зарекомендувати себе плідною роботою. Олександра Сотула зазначила, що «Батьківщина» відкрита для кожного, хто поділяє ідеологію партії та наділений такими цінними людськими рисами, як порядність та добросовісність.

олександра сотула привітала однопартійців з річницею заснування во «батьківщина» - зображення 3

Говорили і про актуальні проблеми сьогодення, про ту боротьбу, яку партія «Батьківщина» на чолі з Юлією Тимошенко веде проти антинародних ініціатив діючої влади. Олександра Сотула акцентувала увагу на тому, що восени відбудуться місцеві вибори, які дають шанс на оновлення влади в кожному місці та районі. І для розвитку кожного населеного пункту, кожної вулиці та будинку потрібно на усіх рівнях обирати єдину команду, яка має чітку програму та сильних лідерів.

«Ми є сильна та спроможна команда, яка зможе зробити все, щоб наше місто було безпечним та процвітаючим, а діти наші будуть нами пишатись!» - сказала Олександра Сотула.

А закінчилося святкування дня народження «Батьківщини» у Нікопольській міській парторганізації чаюванням та дружньою бесідою кількох поколінь партійців.

олександра сотула привітала однопартійців з річницею заснування во «батьківщина» - зображення 4

Залишити коментар

Відправити