Навчання без вікових обмежень відтепер у Шолоховому

Навчання без вікових обмежень відтепер у Шолоховому

Університет ІІІ віку, що діє при міському територіальному центрі, розширює свою географію. Скористатися сучасною соціально-педагогічною послугою запрошують літніх мешканців старостинського округу.

Разом із працівниками Шолохівського будинку культури для прихильників активного довголіття терцентр впроваджує роботу чотирьох клубів за інтересами. "Сучасні майстрині" матимуть художньо-естетичне спрямування, клуб "Джерело" - вокально-драматичне.

Правові знання громадяни 55+ зможуть почерпнути на факультеті "Право і ми", із сучасними інформаційними технологіями познайомляться, відвідуючи гурток з навчання комп'ютерної грамотності.

навчання без вікових обмежень відтепер у шолоховому - изображение 1

Днями пройшло перше заняття Університету ІІІ віку для слухачів старостинського округу. Літнім мешканцям Шолохового, Улянівки та Миронівки така форма дозвілля в дивовижу і викликала неабиякий інтерес.

До того ж, вони зможуть не лише відвідувати запропоновані факультети, а й впливати на формування нових. Наразі йде вивчення бажань та пропозицій потенційних студентів.

Усіх охочих отримати актуальні для сучасного світу знання та переконатися, що межі пізнання не існує, запрошують на наступне заняття, яке відбудеться в Шолохівському клубі сьогодні, 22 січня, о 13.30.

Даний проект, який скоріше соціальний, ніж освітній, вже не один рік успішно реалізується в Покрові. Він допомагає людям пенсійного віку розкрити свої таланти, відчути впевненість і потрібність, знайти спілкування та нові захоплення.

Прес-служба міського голови

Залишити коментар

Відправити