Декілька ракетних атак по різним районам Дніпропетровщини протягом дня: підсумки 18 червня від керівництва області

Декілька ракетних атак по різним районам Дніпропетровщини протягом дня: підсумки 18 червня від керівництва області

Голова обласної ради Микола Лукашук та начальник обласної військової адміністрації Валентин Резніченко розповіли, як минула на Дніпропетровщині 115 доба повномасштабного вторгнення рф в Україну.

"Надвечір маємо декілька «прильотів» у Новомосковському районі. За попередніми даними, є постраждалі і масштабні руйнування. Наразі вся інформація з‘ясовується", - написав Микола Лукашук.

Також він повідомив, що внаслідок ракетного удару, який стався вдень у Кривому Розі, двоє людей постраждали. Окупанти влучили в об’єкт соціальної інфраструктури. Також зруйновано два приватні будинки і гараж. На місці ще працюють відповідні служби.

Окрім цього, за словами Миколи Лукашука, вдень окупанти обстріляли територію Апостолівської громади. Через обстріл було пошкоджено лінію електропередач, нині все вже відновлено. Поцілив противник і по Зеленодольській громаді: під ворожий вогонь потрапила Велика Костромка. На щастя, в обох випадках минулося без постраждалих і без руйнувань.

"Декілька ракетних атак по різним районам Дніпропетровщини протягом дня. Прошу всіх громадян не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, адже від окупантів можна чекати чого завгодно. Пам‘ятайте, що війна триває", - закликав Микола Лукашук.

Валентин Резніченко пізніше повідомив подробиці удару по Новомосковському району: 

"Три ракети зруйнували нафтобазу. Там сильна пожежа. Рятувальники приборкують полум’я.

Постраждали троє людей. У них опіки. Всі у лікарні".

Залишити коментар

Відправити