Хлібозавод ТОВ «Катеринославхліб»

Хлібозавод ТОВ «Катеринославхліб»

ТОВ «Катеринославхліб» - підприємство європейського рівня, яке шанує класичні слов’янські традиції. Ми пишаємось, що вже більше 10-ти років здатні запропонувати вам якісну, смачну та різноманітну продукцію, на будь-який смак.

Хліб – символ домашнього очагу, смачний, духмяний та випечений з любов’ю. Ми готові подарувати вам смак хлібу, знайомий кожному з дитинства. «Катеринославхліб» – дім там, де живе хліб!

хлібозавод тов «катеринославхліб» - зображення 1

Щасливий той, хто щасливий вдома. Об‘єднайте сім‘ю в родинному колі! Обирайте хліб «Домашній» від «Катеринославхліб» та подаруйте рідним затишну та теплу атмосферу. Хліб «Домашній» дарує натхнення для спілкування! Давайте дарувати родинне щастя разом!

ТОВ «Катеринославхліб»

Хлібопекарське підприємство ТОВ «Катеринославхліб» створено у вересні 2010 року як підприємство європейського рівня харчової індустрії України.

хлібозавод тов «катеринославхліб» - зображення 2

Хлібозавод ТОВ «Катеринославхліб» побудований відповідно до європейського проекту Республіканського проектного інституту "Гіпропіщепром» та Компанії Промислового Будівництва «Проммонтажреконструкція», де враховані сучасні технологічні та санітарно-епідеміологічні вимоги, а також встановлено технологічне обладнання повного очищення води від міського водопроводу до рівня природного для застосування в технологічному процесі.

хлібозавод тов «катеринославхліб» - зображення 3

Хлібозавод ТОВ «Катеринославхліб» спеціалізується на виробництві хліба, батонів, здобних булочних та кондитерських виробів і є одним з провідних підприємств хлібопекарської галузі в Дніпропетровській області. Політика підприємства спрямована на випуск високоякісної продукції без застосування будь-яких шкідливих для здоров'я людини добавок, а також збільшення асортименту, збільшення обсягів реалізації шляхом завоювання нових сегментів на ринку хлібобулочних, здобних і кондитерських виробів.

хлібозавод тов «катеринославхліб» - зображення 4

За всіх часів хліб був і залишається продуктом номер один. Психологи запевняють, що запах смачної свіжої булочки може підняти настрій на цілий день! Це твердження особливо справедливе, коли ми говоримо про продукцію ТОВ “Катеринославхліб”. Запитуйте в магазинах вашого міста. Смачного!

Перейти до сторінки опитування

Голосування завершено
Купуємо в магазині
проголосувало: 204 (83.3%)
Проголосувати
Самі печемо
проголосувало: 41 (16.7%)
Проголосувати
проголосувало: 245
Залишити коментар

Відправити