В Покрові у чоловіка знайшли зброю та наркотики

В Покрові у чоловіка знайшли зброю та наркотики

Як повідомляє Нікопольський відділ поліції, під час профілактичного відпрацювання міста поліцейські Покрова вилучили у 47-річного чоловіка зброю та наркотики. У ході обшуку правоохоронці виявили пістолет, набої до нього, два сліп-пакети з порохом та майже один кілограм марихуани.

Заборонені предмети та речовини чоловік зберігав у власній спальній кімнаті. Під час обшуку правоохоронці виявили два сліп-пакети з розсипчастою речовиною сіро-зеленого кольору зовнішньо схожою на порох та пістолет. Також, в ході слідчих дій на території домоволодіння виявлено поліетиленовий пакет з подрібненою та висушеною речовиною зеленого кольору, схожу на марихуану. Вилучене направлене на експертне дослідження.

в покрові у чоловіка знайшли зброю та наркотики - зображення 1

За незаконне поводження  зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, відповідно до ст. 263 Кримінального кодексу України, передбачено покарання  у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Також за даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів). Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до трьох років. Тривають слідчі дії.

в покрові у чоловіка знайшли зброю та наркотики - зображення 2

 

Залишити коментар

Відправити