В ДЮСШ нові перемоги

В ДЮСШ нові перемоги

Минулого тижня Покров поздоровляв школу з вагомими здобутками міжнародного рівня і знову є привід радіти за колектив, де в міцному тандемі тренерів та дітей народжуються чемпіонські результати. Одразу декілька відділень осередку відзначилися на змаганнях всеукраїнського та обласного рівня, що стало підсумком зробленого за останні півроку.

в дюсш нові перемоги - изображение 1

Так, юні боксери успішно виступили на відкритому Чемпіонаті Дніпропетровської області з таїландського боксу, що пройшов цими вихідними у нашому місті. Понад 100 спортсменів з Херсона, Нікополя, Кам’янського, Кривого Рогу виходили на ринг, ведучи серйозну боротьбу за перемогу. Кожне місто було представлено декілька клубами, бійцями, що демонстрували відмінну підготовку. Покров вже традиційно був серед лідерів, виборов перше командне місце. Вихованці заслуженого тренера України Ігоря Мациборка, тренерів Віталія Лісняка, Олега Мовчана, Івана Сименчука показали силу свого духу й майстерність ведення бою.

в дюсш нові перемоги - изображение 2

Золото чемпіонату завоювали Микита Захарченко, Олександр Суховільський, Дмитро Шелесько, Сергій Сємак, Максим Нестеров, Олександр Шаповал, Сергій Нанкевич,  Артур Горбенко, Назар Степаненко, Демід Шугай. Срібло – Вадим Кульгейко, Віталій Ухабін, Влад Тимтишин, Максим Недєлько. Кожен бій наших спортсменів був високо оцінений суддями. Під час чемпіонату реванш взяв Сергій Сємак, перемігши свого опонента по Вінницькому турніру Владислава Опару з Херсона.

Це не остання перемога команди, яка випробує свої сили і в спорідненому з таїландським боксом виді – боксі. Абсолютними переможцями ХХ Всеукраїнського турніру пам’яті В.І.Журби стали Олександр Суховільський та Микита Захарченко, до того ж Микиту визнано самим технічним боксером.

Впевнено утримують позиції і дзюдоїсти. Вихованець Сергія Сінілова Володимир Яцик здобув перемогу у Всеукраїнському турнірі "Київська весна". У змаганнях взяло участь понад 500 учасників з України, Азербайджану, Білорусії, Латвії, Литви та Румунії. Володимир виступав у ваговій категорії до 42 кг серед юнаків 2003-2004 року народження.

в дюсш нові перемоги - изображение 3

Радіють у школі й успіхам ще одного вихованця – Артема Бубиря. Він зараз навчається у Дніпрі та продовжує спортивну кар’єру. На Кубку Європи, що пройшов у Хорватії, учень Сергія Сінілова здобув срібло, перемігши у шести поєдинках.

Такі досягнення характеризують і рівень тренерського складу школи, який вдосконалює свої знання та методики з підготовки дітей. У рамках підвищення кваліфікації тренер з карате Михайло Фролов взяв участь у семінарі, організованому Федерацією України з карате.

в дюсш нові перемоги - изображение 4

Навчання проводилии володар восьмого дану Азгар Кешвардуст із Швеції та шостого дану школи карате шотокан Аміра Валадхазі з Німеччини. По закінченню всі учасники взяли участь у відкритому Чемпіонаті України з карате-до, де наш тренер посів друге місце у віковій категорії 21+.

Вийшли з золотом Гімназіади команда спортивних гімнасток, яка, до того ж, посіла друге місце і в чемпіонаті області. Учні тренерів Ірини Смирної, Ніни Колпакової, Оксани Клобукової, Галини Смородової показали гарні результати, перше місце посіли Марія Устенко, Софія Боднарська, Вероніка Сисолятіна, друге – Тетяна Клобукова, Оксана Коробко, Дарина Панченко, Софія Потайчук, Евеліна Сокол, третє – Марія Демідова, Ліза Подстяжонок, Поліна Шолохова, Софія Мельник, Яна Неділько.

в дюсш нові перемоги - изображение 5

Говорячи про такі успішні старти, директор школи Ірина Бакієва відзначає, що це загальні досягнення, завдяки яким заклад розвивається та йде вперед.

Прес-служба міського голови

Залишити коментар

Відправити