Наші спортсмени знову серед переможців

Наші спортсмени знову серед переможців

Спортивне життя вирує, про що свідчать нові досягнення вихованців та тренерів шкіл олімпійського резерву. Покров продовжує займати найвищі сходинки, укріплюючи свої позиції.

Так, дзюдоїсти ДЮСШ, вихованці Сергія Сінілова здобули чергову перемогу всеукраїнського ґатунку. Цими вихідними у Кременчуці проходив ІІІ Відкритий турнір серед юнаків та дівчат з дзюдо. Наші спортсмени – Володимир Яцик, Ліза Литвиненко та Вікторія Звєрєва виступали у складі СК "ДЗЮДО-ДНІПРО" серед 855 бійців, які до останнього змагалися за чемпіонський титул. Вихованці школи показали рівень своєї підготовки, довівши його відмінними результатами – Володимир Яцик посів перше місце, Вікторія Звєрєва - друге, Ліза Литвиненко – третє.

Вдалим був виступ і стрибунів КДЮСШ "Манганіт" на відкритому Кубку України, що пройшов у Києві. Вихованці Анастасії Янченко виступали у складі Дніпропетровської області, додавши очок до загального заліку. Анастасія Трапезнікова посіла друге місце у синхронних стрибках з триметрового трампліну.

Значно покращили свої результати Руслан Кочергін, Назар Безверхов, Іван Ліпатов.

Успішні старти стали ще одним кроком до наступних перемог. Наразі школи готуються до участі у чемпіонатах та турнірах, цілеспрямовано ідучи до нової висоти.

Прес-служба міського голови

 

Залишити коментар

Відправити