Різдвяний ранок у храмі Іоанна Богослова (ФОТО, ВІДЕО)

Різдвяний ранок у храмі Іоанна Богослова (ФОТО, ВІДЕО)

9 січня у храмі Іоанна Богослова, що у міському дендропарку, відбувся традиційний різдвяний захід для дітей.

Спочатку на всіх присутніх чекала святкова вистава, підготовлена ​​вихованцями та викладачами недільної школи. Завдяки зусиллям юних акторів у стінах храму ожила відома кожному віруючому історія народження немовляти Ісуса. Глядачі познайомилися з трьома царями, що вирушили в далеку дорогу з дорогими дарами для Сина Божого, і з бідними пастухами, що першими дізналися про цю чудову подію. Побачили з Віфлеємську зірку та ангелів, що сповістили про Різдво, і дізналися, як ця блага звістка потішила навіть лісових звірів та птахів.

різдвяний ранок у храмі іоанна богослова (фото, відео) - зображення 1

різдвяний ранок у храмі іоанна богослова (фото, відео) - зображення 2

Усіх віруючих з Різдвом Христовим привітав настоятель храму Іоанна Богослова отець Анастасій. Він нагадав, що ось уже понад два десятиліття тут відбуваються такі різдвяні спектаклі. І ті, хто багато років тому виконував ролі пастушків та янголят, вже приводять у храм своїх дітей, продовжуючи цю світлу традицію.

різдвяний ранок у храмі іоанна богослова (фото, відео) - зображення 3

різдвяний ранок у храмі іоанна богослова (фото, відео) - зображення 4

В нагороду за свій чудовий виступ юні артисти отримали не лише подяку настоятеля та заслужені оплески своїх рідних та близьких, а й улюблені солодощі. Також кожен маленький гість свята міг продемонструвати свій талант – розповісти вірш, заспівати колядку чи станцювати – і отримати приємний подарунок.

різдвяний ранок у храмі іоанна богослова (фото, відео) - зображення 5

різдвяний ранок у храмі іоанна богослова (фото, відео) - зображення 6

Євген Січкаренко
Фото та відео автора

Залишити коментар

Відправити