Фестиваль OtamanRockFest-2017 в Токівському!

Фестиваль OtamanRockFest-2017 в Токівському!

26 серпня у селищі Токівське, на мальовничих берегах річки Кам’янка у рамках Всеукраїнського фестивалю патріотичної, лірико-козацької пісні й поезії "Тобі, Україно – полум’яні серця", відбувся фестиваль "OtamanRockFest", приурочений Дню незалежності України.

Девізом цього фестивалю стала фраза: "Вдаримо козацьким роком по ворогам нації". Ідея цього заходу належить депутатам місцевих та обласної ради. Хочеться відзначити, що Токівське вперше приймало фестиваль такого рівня. Незважаючи на цей факт, все пройшло пречудово!

На це по істині патріотичне дійство могли приїхати всі бажаючи, аби поринути у світ рок-музики. Тим паче, що на концерт були запрошені, як починаючі, так і уже відомі не тілько в Україні, але й закордоном гурти. Серед таких рок-гурт "Гайдамаки". Її фронтмен Сашко Ярмола відзначив, що нинішній фестиваль – це свято національної культури. Також дуже важливим стало місце проведення концерту. Адже саме тут, біля каскадів Токівських водоспадів, близько 500 років тому збиралися наші предки-козаки та проводили різноманітні обряди.

фестиваль otamanrockfest-2017 в токівському! - изображение 1

На фестиваль прибули мешканці різних міст та селищ нашої держави. Вони дійсно змогли насолодитися не тільки музичною атмосферою, але й поспілкуватися з учасниками концерту. Всупереч стереотипу про те, що фестивалі відвідує тільки молодь, можна з упевненістю сказати, що OtamanRockFest зібрав під своїми крилами декілька поколінь.

фестиваль otamanrockfest-2017 в токівському! - изображение 2

Окрім музичних виступів, глядачі були у захваті від неймовірно захоплюючого вогняного шоу, котре підготували "Люди вогню" з м. Нові Санжари.

фестиваль otamanrockfest-2017 в токівському! - изображение 3

Організатори фестивалю упевнені, що цей захід став дуже важливою сходинкою в культурному житті України. Адже на ньому були присутні справжні патріоти, котрі підтримують незалежність нашої держави. В умовах сьогодення це дуже важливо.

Залишити коментар

Відправити