Вода ТМ "СРІБНА РОСА"

Вода ТМ "СРІБНА РОСА"

Одна з головних проблем сьогодні - це якість питної води. Питна вода повинна обов'язково відповідати санітарно-гігієнічним вимогам, які гарантують її безпеку для здоров'я людини. Вода ТМ "Срібна роса" містить в своєму складі всі необхідні збалансовані неорганічні компоненти для нормального функціонування організму людини.

Контроль за якістю сировини і матеріалів, готової продукції, дотриманням технології виробництва здійснюється технологом на всіх етапах технологічного процесу відповідно до вимог діючих нормативних документів, санітарних правил для підприємств по обробці і розливу питної води. На підприємстві здійснюється постійний контроль фізико-хімічних і мікробіологічних показників. Контроль здійснює лабораторія підприємства, а також лабораторія СЕС і Держстандарту.

  • Одна з головних проблем сьогодні - це якість питної води. Питна вода повинна обов'язково відповідати санітарно-гігієнічним вимогам, які гарантують її безпеку для здоров'я людини.
  • Вода ТМ «Срібна роса» містить в своєму складі всі необхідні збалансовані неорганічні компоненти для нормального функціонування організму людини.
  • Контроль за якістю сировини і матеріалів, готової продукції, дотриманням технології виробництва здійснюється технологом на всіх етапах технологічного процесу відповідно до вимог діючих нормативних документів, санітарних правил для підприємств по обробці і розливу питної води.
  • На підприємстві здійснюється постійний контроль фізико-хімічних і мікробіологічних показників. Контроль здійснює лабораторія підприємства, а також лабораторія СЕС і Держстандарту.

вода тм срібна роса - изображение 1

СЕРТИФІКАТИ

На воду ТМ «Срібна роса» отримано сертифікат відповідності, що підтверджує її якість. Також вода ТМ «Срібна роса» була досліджена в Українському інституті екології людини в м. Києві, де були отримані рекомендації і позитивні результати.

Перейти до сторінки опитування

Голосування завершено
Из-под крана
проголосувало: 72 (26.5%)
Проголосувати
Бутилированную
проголосувало: 200 (73.5%)
Проголосувати
проголосувало: 272
Залишити коментар

Відправити